Van der Sar Rashford elõtt tiszteleg

Edwin van der Sar felfedte, a tavalyi Európa-liga döntõt követõen megható pillanatot élt át Marcus Rashforddal.


Míg számos játékos fejében csak az járna egy gyõztes döntõ után, hogy végre felemelhesse a trófeát és átvehesse aranyérmét, addig a fiatal csatár nem sajnálta az idõt arra, hogy szót váltson a Vörös Ördögök legendájával, Edwin van der Sarral, aki a United ellen Stockholmban pályára lépõ Ajax vezérigazgatója jelenleg.

Van der Sar 2015 májusában a ManUtd.com-mal készült interjúja során kiemelte Marcus Rashford nevét, mint olyan játékost, akit érdemes figyelemmel követni. Ekkor az ifjú játékos még kilenc hónapra volt Midtjylland elleni debütálásától az elsõ csapatban, és attól, hogy beküzdje magát az elsõ csapat állandóan szereplõ játékosai közé.

Az egykori holland kapus hamarosan ismét felveszi a kesztyût, hogy Bryan Robson csapatában védhessen a Barcelona legendái ellen szeptember 2-án, így ismét nyilatkozott az angol válogatott játékosról és mesélt arról is, hogy Rashford érdeklõdött fiáról, Joe-ról is, aki csapattársa volt Marcus-nak a United korosztályos csapatainál.

 

 

 


"Azokból a pillanatokból, amiket Louis van Gaal és most Jose Mourinho alatt kap, láthatjuk, hogy milyen sebességgel és milyen jó technikával is rendelkezik" - mondta Van der Sar a ManUtd.comnak.

"Vicces, persze egyben jó dolog is, hogy a fiam is a United akadémiáján szerepelt, és amikor a játékosok a trófeáért indultak [Stockholmban], Marcus odalépett hozzám, és megkérdezte: 'Hogy van a fiad?'"

"Apróság ez, de nagyon kedves gesztus, és természetesen a legjobbakat kívánom neki az elõttük álló évet tekintve."

Joe van der Sar jelenleg az ADO Den Haag csapatában szerepel, miután korábban az Ajax együttesét is megjárta.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!