Young: Jó visszatérni a sérülésembõl

Ashley Young bevetésre készen áll José Mourinho hívása esetén, miután hétfõn este 59 játékpercet tölthetett a pályán az U23-asok között hosszú sérülését követõen.


A tapasztalt és sokoldalú Vörös Ördög védõtársával, Luke Shaw-val karöltve játszott a Leigh Sports Village-ban lejátszott Swansea City elleni bajnokin, elõsegítve ezzel visszatérésüket és erõnléti állapotuk javítását.

 

A felnõtt csapatnál számításba vett játékosok egy órányi játékpercet töltöttek a pályán, amellyel kapcsolatban Shaw úgy nyilatkozott, a Ricky Sbragia által vezényelt fiatalok rengeteget profitálhatnak abból, hogy egy olyan profival volt lehetõségük együtt játszani, mint Young.

 

A MUTV-nek a visszatérését követõen adott exkluzív interjúban Young elárulta, most már az lebeg a szeme elõtt, hogy a következõ hetekben a felnõtt csapat színeiben is újra pályára léphessen, amelyen reményei szerint pozitív hatással tud majd lenni a csapatra.

 

 

"Nagyszerû újra a pályán lenni" - kezdte Young.

 

"Játékosként mindig játszani akarsz, nekem pedig nagyon jó és fontos volt, hogy számos játékperc került a lábamba. Jól érzem magamat és megfelelõ erõnléti állapotban vagyok. Képes lettem volna tovább is a pályán maradni, de korábban lecseréltek. Nagyon keményen dolgozom a 13 héttel ezelõtt megtörtént operációm óta, úgyhogy most nagyon boldog vagyok, hogy sikerült idáig eljutnom."

 

"Már 10, vagy több napja a felnõtt csapattal edzek. Úgyhogy bármikor lenne szüksége rám a menedzsernek, én készen állok. Számunkra ez kicsit olyan volt, mint egy felkészülési meccs, ahol bár egyértelmûen a gyõzelem megszerzésére törekedtünk, az erõnléti állapotunkat is szem elõtt kellett tartanunk, ebbõl pedig szerintem sokat tudtunk profitálni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!