Zlatan: Jobb leszek, mint korábban

Zlatan Ibrahimovic exkluzív interjút adott a MUTV-nek, azt követõen, hogy újabb egy éves szerzõdést kötött a Manchester Uniteddel, a csatár elmondása szerint pedig erõsebb és jobb játékosként tér majd vissza, mint volt az elõzõ szezonban.


A 116-szoros svéd válogatott támadó minden sorozatot figyelembe véve 46 mérkõzésen 28 gólt szerzett a Vörös Ördögök színeiben az elõzõ idényben, mielõtt egy súlyos térdsérülés ideje korán véget vetett volna szárnyalásának.

 

Ibrahimovic elmondása szerint azonban rehabilitációja jól halad.

 

"Amikor visszatérhetek a pályára futballozni, jobb leszek, mint korábban. Nem azért térek vissza, mert az vagyok, aki vagyok, hanem azért is, mert már egy jobb verzió vagyok, mint a régi Zlatan. Képzeljétek el az milyen lehet!"

 

 

A United újdonsült 10-es számú játékosa beszélt Manchester városa és lakói iránt érzett szeretetérõl, illetve a 2017/18-as szezonra megfogalmazott céljairól és ambícióiról is, emellett pedig egy különleges üzenetet is küldött a szurkolóknak.

 

"Szuper boldog vagyok" - mondta Zlatan új szerzõdése aláírását követõen.

 

"Része volt a terveimnek, hogy a Unitednél maradhassak. Amint készen állok, újra magamra fogom ölteni a klub vörös mezét, és ott fogom folytatni, ahol az elõzõ szezonban abbahagytam."

 

"Motivált és pörgõs vagyok, és már nagyon várom azt a pillanatot, hogy újra kisétálhassak az Old Trafford gyepére. Látni, ahogy az emberek felállnak a helyükrõl, amikor gólt szerzek, az a pillanat, amelyet a legjobban élvezni fogok és amit a legjobban várok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!