Mourinho nem tartja magát védekezõ szellemûnek

Jose Mourinho reagált azokra a kritikákra, amelyek szerint túl defenzív taktikával küldi pályára a játékosait.


A Vörös Ördögök az idei szezon elsõ három mérkõzésén száz százalékos mérleggel állnak, azonban a csapat menedzserét még mindig védekezõ szellemû edzõnek tartják évek óta.

 

A csapat az elsõ három mérkõzésen összesen 10 gólt szerzett és sikerült kapott gól nélkül lehozniuk minden találkozót. A tavalyi szezonban azonban csupán 54 gólt tudtak szerezni a bajnokságban, de Romelu Lukaku érkezése a portugál menedzser szerint nagyban javítani fogja a támadójátékot. 

 

A belga csatár az idei szezonban már három gólt tudott szerezni, és annak ellenére, hogy kihagyta a Leicester elleni büntetõt, Mourinho örül a játékos teljesítményének.

 

 

Az újságírók Mourinhót arról kérdezték, hogy mit gondol arról, hogy sokan még mindig védekezõ szellemû menedzsernek tartják õt. A következõket nyilatkozta:

 

"Talán azért mondhatják ezt, mivel a csapatom nem igazán szokott gólokat kapni. Ezért mondhatják, hogy védekezõ típus vagyok."

 

"Nagyon jól játszunk. Valószínûleg néhány mérkõzésen nem fogunk remekelni, tehát kénytelenek leszünk védekezni. Lesznek olyan mérkõzések is, amikor az ellenfél jobban fog játszani nálunk, ekkor pragmatikusnak és realisztikusnak kell lennünk, vagyis védekeznünk kell."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!