De Gea reagált a dicséretekre

David De Gea elmondta, õ mindig a földön jár majd, annak ellenére is, hogy egyes szakértõk szerint õ a világ legjobb kapusa.


A Manchester United sztárja védte a spanyolok kapuját a Bernabeuban, ahol Spanyolország nagyon fontos világbajnoki selejtezõn 3-0-ra legyõzte azt az Olaszországot, melynek kapujában Gianluigi Buffon állt. Buffon pályafutása végéhez közeledik, de õ is egyike a földkerekség legkiválóbb portásainak.

 

Vajon mit gondol a Vörös Ördögök 1-ese, amikor az emberek arról beszélnek, hogy õ a világ legjobb kapusa? "Természetesen nagyon büszke vagy, amikor ezt gondolják rólad" - nyilatkozta még a nyáron az MUTV-nek. "Ez igazán jó érzés, de szeretnék koncentrálni, keményen dolgozni tovább és a tõlem telhetõ legjobbat adni."

 

"Õszintén szólva, amikor még nagyon fiatal vagy, nem sokat gondolsz a jövõre, csak a barátaiddal akarsz együtt játszani. De amikor egyre idõsebb leszel, elkezdesz arról álmodni, hogy ott vagy, egy top csapatot erõsítesz, szóval ez egy álom, hogy olyan csapatban lehetsz, mint a Manchester United."

 

 

Egy másik kérdés arról szólt, vajon mikor realizálódott benne, hogy õ egy top hálóõr. "Nehéz ezt megmondani, nem tudom, amikor fiatal voltam, soha nem gondoltam erre."

 

"Talán 15 vagy 16 voltam, kezdtem jobban érezni magam és arra gondolni, hogy magas szinten védhetek. Akkoriban teniszeztem is meg ilyenek, de mindig fociban voltam jobb. Néha kosárlabdáztam is, de a focit imádom."

 

A tenisz és a kosárlabda veszteségén minden bizonnyal a labdarúgás nyert.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!