Smalling készen áll az Ágyúsok elleni mérkõzésre

A fiatal védõ minden bizonnyal ismét kezdõ lehet egy fontos rangadón.


Chris Smalling szerint az edzéseken végzett kemény munka kifizetõdõ lesz számukra és segít abban, hogy Sir Alex Ferguson csapata felálljon az utóbbi héten elszenvedett két vereségbõl az Arsenal elleni kupa mérkõzésen mutatott játékkal.

A fiatal védõ Unitedes karrierje eddigi legnehezebb szakaszát tapasztalhatta meg az utóbbi napokban, amikor is elõbb a Chelseatõl - ellene ítélték meg a gyõztes gól elõtti büntetõt - majd a Liverpooltól is vereséget szenvedtek a Vörös Ördögök idegenben. De reméli, itt az idõ a javulásra, különösen azért, mert remek felkészüléssel töltötték az idõt, míg az Arsenal hétközben is elfoglalt volt, mikor a Barcelonával játszottak BL mérkõzést és estek ki végül a legrangosabb európai sorozatból.

 


"Nyilvánvalóan mindenki nagyon rosszul érezte magát a Liverpool elleni meccs után" - mondta Smalling a Manutd.com-nak. "A múlt hét csalódás volt számunkra, de ezen a héten kimentünk az edzõpályára és folyamatosan nagyon keményen hajtottunk. Minden az ismételt koncentrálásról fog szólni és erre a legjobb egy újabb nagy mérkõzés."

"Az Arsenal elleni FA kupa negyeddöntõnél sokkal nagyobb meccsek már nem jöhetnek. Az FA kupa egy hatalmas sorozat, amit meg akarunk nyerni. A menedzser a szezon korábbi szakaszában beszélt nekünk a sorozat fontosságáról, különöseb amiatt, mert a klub már egy ideje nem nyerte meg ezt a kupát."

"A menedzser azt szeretné, ha kimennénk és megmutatnánk mit tudunk. Remélhetõleg olyan eredményt érünk el szombaton, amilyet szeretnénk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!