Blind: Mindenki bevetésre kész

Két gyõzelem, hat szerzett és nulla kapott gól a Manchester United idei mérlege az otthon lejátszott bajnoki mérkõzéseken, Daley Blind pedig elmondta, az Everton ellen is folytatni szeretnék eddigi sorozatukat.


Az Old Traffordra immáron vendégként visszatérõ Wayne Rooney és csapata próbálják majd megtörni a hazaiak lendületét, Blind azonban leszögezte, a csapat önbizalma szárnyal jelenleg és elmondta, a hónap során három sorozatban szereplõ United minden játékosának fontos szerep fog jutni.

"Nem csak a kezdõben pályára lépõ 11 játékosról van szó, az egész csapat megtesz mindent, hogy legjobbját nyújtsa, és az edzéseken is arra törekszünk, hogy mindannyian élesek legyünk. Ez játékosként és csapatként is jobbá tesz" - mondta a klub hivatalos mérkõzésnapi programfüzetének, a United Review-nak.

"Jó csapatunk van és az öltözõben is mindenki jó viszonyt ápol a másikkal, ugratjuk egymást és viccelõdünk, ugyanakkor komolyak vagyunk, amikor a helyzet megköveteli. Tudjuk, mit szeretnénk elérni, és ezt a szezon során meg is kell mutatnunk."

 

 

 


A Vörös Ördögök már több, mint egy éve, hogy utoljára vereséget szenvedtek az Old Traffordon, és a játékosok természetesen szeretnék fenntartani jó sorozatukat, ahogy helyüket is a tabella élén.

"Ha a gyõzelem szellemében folytatjuk mérkõzéseinket és jó eredményeket érünk el, az a lehetõ legjobb érzés számunkra" - tette hozzá Blind. "Mint ahogy korábban már említettem, nagyon fontos, hogy nagy kerettel rendelkezünk, és mindenki készen áll, hogy pályára lépjen. Fenn kell tartanunk ezt a hangulatot, továbbra is bízni egymásban és tisztában vagyunk azzal, hogy bárki is lépjen pályára, a csapatunk erõs."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!