Blind elégedett a versenyszellemmel

Daley Blind a Manchester Uniteden belüli versenyszellemet dicsérte, szerinte ez nagyon fontos abban, hogy mind egyénileg, mind csapatként fejlõdjenek.


A Vörös Ördögök ragyogóan kezdték a szezont, jelenleg a Man City-vel karöltve a Premier League élén állnak és vezetik a Bajnokok Ligája A-csoportját is.

 

Blind - aki eddig négyszer volt kezdõ bal bekként az idényben - úgy érzi, a pályán elért sikerek arra késztetik õket, hogy edzéseken egymást tolják egyre feljebb. Mindazonáltal ragaszkodik ahhoz, hogy a kemény munkának folytatódnia kell, hogy a jó kezdést hasonló eredmények kövessék.

 

"Ha bõ a keret, az edzéseken hatalmas a versengés" - mondta a holland játékos. "Ez jobbá tesz, mint játékos és jobbá teszi a csapatot is. A versengés erejét pedig az mutatja meg, hogy ha valaki beáll és készen áll. Úgy gondolom, ez nagyon jó dolog."

 

"Jól érezzük magunkat csapatként. Ezt megmutatjuk a pályán is, mint azt, mennyire akarunk nyerni, mennyire akarunk dolgozni egymásért. Ez a legfontosabb, de nem szabad elszállnunk."

 

 

"Keményen kell dolgoznunk minden nap, hogy elérjünk oda, ahova akarunk. Ez az edzésekkel kezdõdik és a pályán kell megmutatnunk minden egyes nap."

 

A United gyõzelemmel tért vissza Európa legrangosabb sorozatába, meggyõzõ, 3-0-s sikert aratott a Basel felett az Old Traffordon, amivel nagyszerû helyzetbe került a csapat a CSZKA Moszkva elleni, jövõ héten sorra kerülõ idegenbeli mérkõzés elõtt.

 

Amikor arról kérdezték, milyen ismét a BL-ben játszani, Blind így felelt: "A Bajnokok Ligája mindent elmond. A klubok számára ez a legmagasabb rangú sorozat Európában. A legjobb csapatok játszanak itt és itt akarunk lenni mi is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!