Ferguson könyörtelen csatárokat akar

Sir Alex Ferguson könyörtelenségre biztatja a csapat csatárait.


A Manchester United menedzsere messze nem boldog, miután két mérkõzésen is késõi gólt-gólokat kapva elõbb a Fulham, majd az Everton ellen is két ponttal kevesebbel tértek haza idegenbõl.

 

Pedig ha a Craven Cottagen és a Goodison Parkban hagyott két-két pont most a Vörös Ördögök zsebében lenne, akkor a United most egyenlõ pontszámmal állna a listavezetõ, és a bajnoki címvédõ Chelseavel, amely eddig hibátlan mérleget tudhat magáénak.

 

Ferguson tudja, hogy egy újabb baki már nem csúszhat be együttesének, de ahelyett, hogy védelmét okolná, inkább csatárai helyzetkihasználását firtatja.

 

"Két pontot veszíteni a hosszabbításban egyszer még balszerencse, kétszer viszont, a szezon ilyen korai szakaszában, már figyelmetlenség és ezt meg kell állítani" - kezdte.

 

A skót menedzser mindezt úgy érné el, hogy a legendás 1999-es csatársorát helyezné példaként jelenlegi támadói elé, és az õ általuk elért szint lenne a követendõ.

 

 

 

 

"Visszagondolva arra a nagyszerû csatárnégyesre - Dwight Yorke, Andrew Cole, Teddy Sheringham és Ole Gunnar Solskjaer - hihetetlenül könyörtelenek voltak és olyan szitû volt mindig a koncentrációjuk, hogy mindig azon voltak, hogy eldöntsék a mérkõzést, ha lehet minél elõbb" - folytatta.

 

"Ez a képessége megvan a jelenlegi csapatunknak is, csak ki kellene aknázni. Azt akarom a játékosaimtól, mind elöl, mind pedig hátul, hogy az utolsó pillanatig legyenek ott fejben a mérkõzésen."

 

Ferguson jelenlegi csatárnégyese, Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Michael Owen és Javier Hernandez négy gólnál jár ebben a szezonban.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!