Nem pihenhet a formában lévő Lukaku

Jose Mourinho elmondása szerint a Manchester United továbbra is Romelu Lukakutól várja majd a gólokat, amíg Zlatan Ibrahimovic fel nem épül.


A belga csatár kiváló formában játszik a Unitedben, kilenc meccse során tíz gólt szerzett, miközben minden mérkőzését végigjátszotta.

 

A 24 éves játékos csupán a Burton elleni Ligakupa találkozón nem szerepelt és Mourinho elárulta, továbbra is erősen támaszkodni fog Lukakura, míg Ibrahimovic fel nem épül komoly térdsérüléséből.

 

"Zlatan nélkül nem rotálhatunk csatár poszton, különösen azért nem, mert Marcus Rashford más poszton is játszik" - nyilatkozta a portugál szakvezető.

 

"Úgyhogy amíg Zlatan vissza nem tér, nem gondolhatunk arra, hogy pihentessük a kilencesünket, mint tesszük azt más posztok esetében."

 

Nyári, 90 millió fontos átigazolása után a csatár óriási elvárásokkal szembesült, de csodásan beilleszkedett az Old Trafford-i életbe.

 

Mourinho szerint az, ahol Lukaku most van azért lehet, mert keményen dolgozott és folyamatosan fejlődött azóta, hogy 2011-ben, 18 évesen a Premier League-be érkezett.

 

 

"Pályafutása minden lépését két kézzel ragadta meg, egészen az első kölcsönadásáig, amikor a West Bromhoz került" - folytatta Jose. "Két kézzel markolt ebbe a lehetőségbe, harcolva evolúciójáért."

 

"Nagyon erős vágyat érzett, hogy olyan csapatban szerepelhessen, mely más célokért küzd és a Bajnokok Ligájában játszhasson. Mindig erről álmodott."

 

"Keményen dolgozik, majd pihen, nagyon profi életet él a pályán kívül, nagy ambícióval bír."

 

"Úgyhogy ez egy globális fejlődés. Nem lenne tisztességes, ha korábbi menedzserei, játékostársai, csapatai fontosságát nem emelnénk ki. Mindezek hozzájárultak a fejlődéséhez. Persze a Manchester United más szintet képvisel várakozások terén, de jól megbirkózik ezzel."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!