Utat neveztek el Mourinhoról

Jose Mourinho nagy megtiszteltetésben részesült, miután szülővárosában utat neveztek el róla.


A United portugál menedzsere kedden egy ünnepségen vett részt szülővárosában, Setubalban, mivel a helyi önkormányzat úgy döntött, hogy a tengerparton található Rua da Saude utat átkeresztelik Aveinda Jose Mourinhó útnak ezzel tisztelegve Mourinho footballban elért eredményei előtt. 

 

Mourinho az őt kérdező riportereknek elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetés számára ami történt és, hogy mennyire szereti szülővárosát. "Ha azt kérdezik, hogy hálás vagyok-e, izgatott és büszke, persze, hogy az vagyok. A válasz minden kérdésre igen.

 

 

Mindig hazavágyom ide, mert itt igazán önmagam vagyok. Szeretem Setubalt. Együtt lehetek édesanyámmal és itt érzem a legközelebb magamhoz édesapámat. A gyermekeim sosem éltek itt, mégis szeretik ezt a várost, lehet, hogy jobban is, mint én magam.

 

A menedzser hozzátette: "Setubal az egyetlen város, ahol továbbra is úgy érzem magam, mint Ze Mario (ez a portugál beceneve). Az emberek mindenhol nagyon kedvesek és szeretnek engem."

 

 

A portugál az ünnepségen csatlakozott édesanyjához, Maria Julia Santoshoz, illetve a város polgármesteréhez Maria des Dores Meirához, akik elismerően szóltak a United menedzseréről. "Ő Setubal fia, aki bár nagy ember lett, nagyon ismert személy, mégis egyike azon városunk beli embereknek, akikre büszkék vagyunk, mert különlegesek, hatalmas tehetséggel mégsem feledkeztek meg hazájukról és mindig szeretettel gondolnak szülővárosukra."

 

 

A polgármester hozzátette: "Itt ma a Jose Mourinho úton Setubal megerősíti, hogy a város mennyire tiszteli és meg akarja őrizni az utókornak a Mourinho nevet, amely ma az egyik legismertebb a világon."

 

Setubal 2013-ban, a város fennállásának 50. évfordulójának alkalmából jelezte, hogy az utat szeretnék elnevezni Jose Mourinhoról.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!