Isten hozott, Antonio!

Antonio Valencia lelkes ovációt kapott, mikor az Arsenal elleni mérkõzés második félideje elõtt beállni készült a Manchester United csapatába.


Hosszú kihagyás után végre visszatért a pályára Antonio Valencia, akinek mind a szurkolók, mind a menedzser és a játékosok nagyon örülnek.

Az equadori szélsõ szeptember óta volt kénytelen a pályán kívülrõl nézni az eseményeket, ugyanis akkor tört el a bokája a Rangers elleni Bajnokok Ligája találkozó során.

Hosszú út volt ez a szélsõtõl, ám a 45 percnyi játéklehetõség alapján szinte úgy tûnt, mintha nem is hagyott volna ki egyetlen percet sem. Ráadásul visszatérésének idõzítése nem is jöhetett volna jobbkor, mivel a United többi meghatározó szélsõ játékosa sérülést szenvedett.

"El sem tudom mondani, mennyire jó újra köztünk látni" - lelkendezett Rooney az MUTV-nek.

"Ez volt az elsõ meccse hat hónap után, de úgy tûnt, mint aki soha nem is volt távol. Ez fantasztikus neki és fantasztikus nekünk is, hogy újra elérhetõ."

 


Sir Alex Ferguson is csatlakozott Rooneyhoz és a visszatérõ szélsõrõl áradozott: "Rendkívül elégedettek vagyunk azzal, amit hat hónap után mutatott a 45 perc alatt. Õ is és mindenki az öltözõben elégedett lehet a játékával."

"A fiú egészen fantasztikus játékos és a labdatartása megnyugtatott minket. Egész idõ alatt ezt akarta. Elképesztõ egyensúlya van, tudja hol vannak körülötte a játékosok és a sebessége nagyon jó."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!