FA Youth Cup: Pool 2-3 United

Szenzációs második félidõ után jutott tovább a Vörös Ördögök U18-as csapata a legjobb négy közé.


Ma délelõtt került sor az FA Youth Cup negyeddöntõjére, ahol a Liverpool fiataljai fogadták Paul McGuinness csapatát.

A Pool két góllal is vezetett már, ám a második félidõben hatalmasat küzdve Ravel Morrison vezérletével fordított a United.

Adam Morgan góljaival vezettek a hazaiak, ám az 55. percben büntetõhöz jutott a United. Ryan Tunnicliffet rántotta le a tizenhatoson belül a Pool védõje, Sama, amiért a játékvezetõ azonnal 11-est ítélt, valamint piros lapot is adott a védõnek.

Paul Pogba állt a labda mögé, a lövés elõtt megtorpant és egy lövõcselt mutatott be, amivel elfektette a hazai kapust, majd bepasszolta a labdát a hálóba.

Ám szabálytalan volt a büntetõ a játékvezetõ szerin, így meg kellett ismételni. Ráadásul Pogba sárga lapot is kapott és mivel már volt neki egy, így azonnal mehetett is zuhanyozni.

A megismételt büntetõt Larnell Cole kiválóan értékesítette, a bal alsó sarokba lõtt erõsen, ezzel egy gólra feljött a United.

 


Nem kellett sokat várni és jött is az egyenlítés. A 62.percben Cole ment el védõje mellett a jobb szélen, betört a tizenhatosra, majd belõtte kapu elé a labdát, megtalálva Ravel Morrisont a hosszú oldalon, aki 7 méterrõl nem hibázott, kiegyenlítve az eredményt. Morrison örömében a United címerét csókolgatta a híres/hírhedt Kop elõtt.

 


A 86.percben a vezetést is megszerezte a United. Cole végezhetett el szögletet a jobb oldalról, beadását röviden mentették a védõk, éppen a kaputól 15 méterre álló Morrison elé került a labda, aki akrobatikus mozdulattal lõtt a hálóba, 2-3 ezzel már a Unitednek.

 


Érdekesség, hogy mindkét csapat kilenc emberrel fejezte be a mérkõzést, ugyanis a végén még Tyler Blackett és a liverpooli Conor Coaly kakaskodásuk következménye egy-egy piros lap volt.

A United az elõdöntõben a Chelsea együttesével játszik.

Liverpool 2-3 Manchester United
FA Youth Cup,
Liverpool, Anfield Road

Gólszerzõk: Morgan 43, 47 illetve Cole 57, Morrison 62, 86
 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!