Friss hírek a BL-meccs előtt

Jose Mourinho, a Manchester United menedzsere friss hírekkel szolgált azzal kapcsolatban, milyen csapatra számíthatunk a holnapi, Benfica elleni Bajnokok Ligája összecsapáson.


A portugál szakember elárulta, kevés opciója van az Estadio da Luzban lejátszandó találkozóra és úgy érzi, az újságírók számára egyszerű lehet kitalálni a kezdőcsapatot. Marcos Rojo elutazott a csapattal, de még nem áll készen, Luke Shaw pedig újabb mérkőzést tudhat maga mögött a tartalékokkal és ő is elutazott Portugáliába.

 

Eric Bailly még mindig sérült, de pozitívum, hogy Rojo hamarosan visszatérhet.

 

"Rojo nem azért jött, hogy pályára lépjen, de eljött a csapattal, hogy együtt edzhessen a többiekkel a mai napon. Holnap egyéni munkát végez majd, de visszatérőben van" - nyilatkozta Mourinho az MUTV-nek adott exkluzív interjúban.

 

"Azt mondanám, valószínűleg két hét és Marcos készen áll a játékra. Bailly nincs - ő a válogatottnál sérült meg."

 

 

Josét arra is kérték, fel tudná-e vázolni holnapi kezdőcsapatát: "Nem mondom el a csapatot" - felelte. "Először is, mert a játékosok sem tudják még, másodszor pedig, mert sok a sérültünk, ami okán szinte sikeresen kitalálható a tizenegy."

 

A Vörös Ördögök eddig mindkét találkozójukat megnyerték az A-csoportban, ám most egy olyan csapattal találkoznak, mely azért harcol majd, hogy versenyben maradjon pocsék rajtja után, hisz hazai pályán kikapott a CSZKA Moszkvától, majd Baselben 5-0-s verésbe szaladt bele.

 

"Úgy gondolom, a játékosok meg voltak győződve a ma reggeli ülésen arról, hogy nem az eredmények a csapat valódi értékmérői" - mondta Mourinho. "A Benfica jó csapattal rendelkezik, nehéz ellenfél lesz."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Benfica - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!