Mourinho cáfolta távozási szándékát

Jose Mourinho elutasította azon híreszteléseket, melyek manchesteri távozásáról szóltak.


A Benfica elleni BL-mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján beszélve a portugál menedzser arra a kérdésre is reagált, mely arra, a francia tévében mondott válaszára utalt, melyben megemlítette, kevés olyan menedzer van, aki egyetlen klubnál töltene el hosszú időt.

 

Az interjú során Jose elismerte, nem látja előre azt, hogy pályafutását a Manchester Unitednél fejezné be, de kijelentette, nincs szándékában elhagyni a klubot.

 

"Úgy gondolom, nektek, angol sajtósoknak megvan a válaszotok erre" - nyilatkozta Mourinho. "Ugyanis egyik nap arról írtok, hogy ötéves szerződéshosszabbítás előtt állok 1 milliárd fontos fizetéssel szezononként, majd a következő napon azt hozzátok le, hogy távozok és a PSG-hez igazolok. Ez a válasz."

 

"De a valós válasz az, hogy nem történik semmi. Nem írok alá ötéves szerződést és nem megyek a PSG-hez. A Manchester Unitednél vagyok és szerződésem van. Ez a helyzet."

 

 

A témáról bővebben beszélve így folytatta a szakvezető: "Arról kérdeztek, hogy a modern labdarúgásban lehetséges-e, hogy egy menedzser 15-20 évig ugyanannál a klubnál szerepeljen. Arsene Wenger az utolsó szerintem. Úgy vélem, minden olyan által, ami körülveszi a munkánkat, ez lehetetlen számunkra."

 

"Azt hiszem, ilyen sokáig lehetetlen kitartani. Ha ebben a pillanatban 2-3-4-5 év múlva szeretném befejezni a pályafutásomat, akkor azt mondanám, igen, szeretném a Manchester Unitednél zárni a karrierem."

 

"De úgy gondolom, még minimum 15 évig tarthat a pályafutásom és szerintem lehetetlen, hogy 17 évig egy klubnál maradjon bárki is. Ez egy lehetetlen küldetés. Még ha akarod is, megpróbálhatod, de úgy vélem, ez lehetetlen. Wenger az utolsó. Ez volt a válaszom. Nem hiszem, hogy a Manchester Unitednél fejezem be a karrierem. Ez volt a válaszom."

 

"Ezt követően néhányan próbáltak okosak lenni, egyesek próbáltak rosszindulatúak lenni és különböző dolgokat mondtak. De a valóság egyszerű. Nem írtam alá új szerződést, de nem gondolkozom a távozáson."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Benfica - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!