Mourinho reakciója a Benfica elleni győzelemre

José Mourinho elmondása szerint most már a csoportelsőséget célozhatják meg a Bajnokok Ligájában.


A teljesítmény áttekintése

"Nem ez a meccs volt az, ahol gyarapodtak az ősz hajszálaim, mert minden nyugodt volt és az irányításunk alatt állt. Az elejétől kezdve éreztük, hogy nem veszíthetjük el a mérkőzést és hogy az egy pont pozitív eredmény lenne számunkra. Az ellenfelünk teljesítménye fokozatosan romlott a mérkőzés előrehaladtával; mi pont az ellenkező irányt jártuk be. Kiveszett belőlük az intenzitás, már nem helyeztek ránk nyomást és a 20. perctől kezdve átvettük a mérkőzés irányítását, amely egészen a lefújásig kitartott. Nem volt semmi varázslat részünkről, de megbízható teljesítmény igen. Már 9 pontunk van, és majdnem elértük a célunkat."

 

A csoport állása

"Igen, mostantól azért harcolunk, hogy csoportelsőként végezzünk. Azt hiszem a Baselnek 6 pontja van, míg nekünk 9. Még kell a Basel ellen is idegenben játszanunk és talán még megér egy átbeszélést, hogy az első vagy a második helyen érdemes-e végeznünk a csoportban. Aztán az is lehet, hogy mégse, ez függ a többi eredménytől."

 

Svilar hibája

"Már elmondtam a portugál sajtónak is: csak klasszis kapusok kapnak ilyen gólt. A gyengébb képességű kapusok ilyen esetekben a gólvonalon maradnak; nem jönnek ki a beadásokra, beívelésekre; nem próbálják meg mérkőzés közben elemezni a játékot; nem használják ki a rendelkezésükre álló területet, ahogyan ő is tette az első félidőben. Már a mérkőzés előtt is tudtam - ez a kapus parádés."

 

 

Rashford lecserélése

"Azt hittem görcsöt kapott. Amikor megkérdeztem róla, azt felelete, hogy 'nem'. Érzett valamit a térdében. Remélhetőleg nem nagy problémáról van szó."

 

McTominay bemutatkozása a Bajnokok Ligájában

"Ez volt az első meccse a Bajnokok Ligájában a Manchester Uniteddel. Ez nem csak számára, hanem az egész klubnak nagyszerű pillanat."

 

Friss hírek a sérülésekről

"Remélhetőleg néhányuk hamarosan visszatérhet, de nem tudom pontosan. Nem tudok semmit [Paul] Pogbáról. Nem tudok semmit [Marouane] Fellainiról. Bailly számára nehéz lenne a visszatérés. Jones esetében fennáll a lehetőség. Ő ott ült a kispadon is, mert úgy érezte, ha szükségünk lenne rá, akkor tudná vállalni a játékot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!