Herrera: Elvégeztük a feladatot Lisszabonban

Ander Herrera elmondása szerint ő és Manchester Unitedbeli csapattársai is nagyon örülnek, hogy a "lehető legjobb pozícióban" vannak a Bajnokok Ligája A csoportjában a szerda esti, Benfica ellen 1-0-ra megnyert összecsapást követően.


Marcus Rashford szabadrúgása, amelyet az ifjú Mile Svilar nem tudott megakadályozni, hogy át ne haladjon a gólvonalon, elégnek bizonyult ahhoz, hogy nagy küzdelemben győztesen távozhassanak Lisszabonból a Vörös Ördögök, és ezzel három fordulót követően hibátlanul vezessék csoportjukat a legrangosabb európai kupasorozatban.

 

Herrera kijelentette, most már egyértelműen az a céljuk, hogy a Benfica október 31-i, Old Traffordon tett látogatásakor egy újabb győzelemmel bebiztosítsák továbbjutásukat a kieséses szakaszba, és úgy érzi, hogy minden egyes játékosuk nagyon erős, legyen szó bármely mérkőzésről.

 

"Megbízható teljesítményt nyújtunk, nem csak a Bajnokok Ligájában, de az egész szezon során is" - kezdte a Manutd.com-nak a baszk középpályás.

 

"Természetesen van még hova fejlődnünk, még csak 11-12 mérkőzést játszottunk idén, de nagyon szilárdan állunk a lábunkon és jó lendületben vagyunk."

 

"Kilenc pontunk van, amellyel a lehető legjobb pozícióban vagyunk jelenleg, úgyhogy boldogok vagyunk. Most még két mérkőzésünk lesz hazai pályán, amelyek nagyon fontosak lesznek. Most egy újabb mérkőzést írhatunk fel, amelyen nem kaptunk gólt, gyakorlatilag esélyt se adtunk az ellenfélnek, hogy helyzetet dolgozzon ki, ami nem éppen könnyű dolog, ha egy csapat Portugáliában vendégszerepel. Játszottam már itt korábban, és általában nagyon sok helyzetük szokott lenni, de most egyáltalán nem engedtük ezt nekik. Persze van még hová előre lépnünk és nekünk is több helyzetet kell kidolgoznunk, de nagyon örülünk a három pontnak, amellyel már kilenc pontosak vagyunk a csoportban."

 

"Legközelebb hazai pályán kell játszanunk a Benfica ellen, és szerintem 12 ponttal már biztosítanánk a továbbjutásunkat, amely nagyon fontos célunk."

 

"Ha jönnek az eredmények, úgy válnak a játékosok egyre magabiztosabbá, amely együtt jár a jobb játékkal is. Remélhetőleg folytatni tudjuk ezt az utat."

 

 

Herrera csak dicsérő szavakkal tudta illetni Marcus Rashfordot, aki pontrúgásaival számos problémát okozott Svilarnak, amelyek közül egyből a végül győzelmet érő találat is született.

 

"Marcusnak nagyszerű rúgótechnikája van, ezt eddig is tudtuk" - tette hozzá.

 

"Ezen a meccsen ez nagyon fontosnak bizonyult, mert nagyon megnehezítette a kapusuk dolgát. Vissza kellett futnia a kapujába, ezért tudott áthaladni a labda a gólvonalon. Mi nagyon bízunk Marcusban, mert fantasztikus lövései vannak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!