Gomesszel is megismétlődhet a Pogba-ügy

A csodagyereknek tartott Angel Gomes édesapja figyelmeztette a Manchester Unitedet, hogy számos európai sztárklub érdeklődik fia szolgálataiért.


A 17 éves középpályás az előző szezonban debütálhatott a Vörös Ördögök felnőtt csapatában a Premier League-ben, de azóta se írt alá hosszútávú szerződést az Old Traffordon.

 

Ennek eredményeként már meg is indult a találgatás, hogy Gomes hasonló körülmények között távozhat Manchesterből, mint tette azt Paul Pogba néhány évvel ezelőtt a Juventushoz.

 

"Ő a legfiatalabb játékos, aki pályára lépett az angol élvonalban és a Manchester Unitedben" - kezdte Gil Gomes a portugál RTP rádiócsatornának.

 

"Tehát a képességei átlag felettiek."

 

"Mára pedig ő egy olyan játékos, akinek kegyeiért Európa legnagyobb klubjai állnak sorban."

 

Angel Gomes (balra) az előző szezon legjobb utánpótláskorú játékosának járó Jimmy Murphy-díjjal

 

A tinédzser az előző szezonban még arról számolt be, élvezi életét az Old Traffordon és még José Mourinho elismerését is kivívta.

 

"Természetesen ez egy valóra vált álom. Hat éves korom óta itt játszani, és a munkámnak köszönhetően eljutni idáig olyan dolog, amelyről mindenki álmodozik" - mondta az előző szezon végén.

 

"Én csak szeretnék köszönetet mondani a menedzsernek, hogy bízik bennem, a kispadra nevez és pályára is küld. Emellett természetesen hálás vagyok az edzői stábnak és a klubnak is, hogy segítenek engem."


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!