Carricket hiába hívják

Michael Carricknek nincs szándékában elhagyni a Manchester Unitedet, annak ellenére, hogy állítólag a Leicester City, a West Brom és az Aston Villa is érdeklődik iránta, állítják hírforrások.


A veterán középpályás eddig mindössze egy alkalommal játszott a szezon során - a Burton Albion elleni 4-1-es Ligakupa győzelemkor még szeptemberben - azonban a korábbi Tottenham játékos nem gondolkodik a váltáson.

 

Pedig úgy tudni, hogy a Leicester, a West Brom és az Aston Villa is érdeklődött a 36 éves játékos szolgálataiért, azonban az ESPN a "játékoshoz közeli forrásokat" idézve - aki valószínűleg az ügynöke - arról számolt be, hogy a Vörös Ördögök hivatalos csapatkapitánya boldogan kitöltené a nyáron 12 hónapra aláírt szerződését.

 

 

A beszámolók arról is említést tesznek, hogy José Mourinho is örülne, ha Carrick, aki már több mint egy hónapja nem bevethető vádlisérülés miatt, maradna az Old Traffordon.

 

Pedig játéklehetősége erősen korlátozott, ugyanis a középső középpályások rangsorában Paul Pogba, Nemanja Matic, Ander Herrera és Marouane Fellaini is előtte található, tapasztalata azonban kulcsfontosságú lehet Mourinho számára, hogy a csapat mellett legyen.


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!