Új játékos? Előbb adj el valakit!

A Manchester United vezetősége azt az információt közölte Jose Mourinho menedzserrel, hogy amennyiben januárban játékost szeretne igazolni, előbb el kell adnia a jelenlegi keretből.


A klubnál szeretnék, ha kézben tudnák tartani az egyébként már most is igen magas költségeket. Mourinho eddig - a két év alatt - hat komoly igazolást hajtott végre, melyekre összesen 285 millió fontot fizetett ki.

 

A United legutóbbi pénzügyi kimutatása, mely szeptemberben látott napvilágot, elárulta, a bérekre kiadott összeg 13,5%-kal megnövekedett és elérte a 263,5 millió fontot.

 

A legvalószínűbb távozó az a Luke Shaw lehet, aki 2014-ben érkezett a csapathoz 27 millió fontért, de ebben a szezonban még nem játszott kezdőként. Ráadásul sérülésének és pocsék formájának betudható az is, hogy csak 4 bajnokin volt a kezdőcsapatban az elmúlt 12 hónap során.

 

 

Marouane Fellaini jövője is kérdéses, hiszen szerződése a szezon végén lejár, így januárban szabadon tárgyalhat külföldi klubokkal.

 

Amióta Mourinho átvette a Vörös Ördögök irányítását, 16 játékos távozott az első csapat keretéből, de csak a 16 millió fontért eladott Memphis Depay és a 22 millió ellenében távozó Morgan Schneiderlin után jutott jelentősebb bevételhez a klub. Közben a magas fizetéssel bíró Wayne Rooney és Bastian Schweinsteiger is a távozók közé került.

 


bbc.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!