Nani nem veti el a távozást

A portugál szélsõ új kihívásokat szeretne.


Nani, a Manchester United szélsõje nem zárta ki annak lehetõségét, hogy már a nyáron távozik az Old Traffordról és már felkérte ügynökét, Jorge Mendezt, nézzen körül, milyen Serie A lehetõségei lehetnek.

A 24 éves játékos tavaly írta alá négy éves szerzõdés hosszabbítását, de állítólag a családjának és barátjainak azt mondta, a Premier League után új kihívást szeretne találni.

A portugál legjobb szezonját futja idén ám csúnya sérülést szenvedett el a Liverpool elleni bajnoki találkozón és az elsõ hírek 3-4 hetes kihagyást jósoltak. Jelenleg úgy néz ki, talán már ma este pályára léphet, ami hatalmas meglepetés lenne, tudva az elsõdleges találgatásokat a kihagyás mértékérõl.

 


Egyes jelentések szerint a játékos ügynöke próbált tárgyalni a klubval egy esetleges fizetésemelésrõl, hogy Nani honoráriuma is közel kerülhessen a legjobban fizetett United játékosokéhoz, Wayne Rooneyéhoz és Dimitar Berbatovéhoz.

A United nem tárgyal errõl a lehetõségrõl, fõleg mivel közeli még a szerzõdés hosszabbítás, ennek következtében pedig egybõl megindultak a pletykák Nani távozásáról.

Amennyiben valóban távozna a csapattól a portugál, úgy még égetõbb lenne a United számára Ashley Young leigazolása, akit már korábban szóba hoztak a Vörös Ördögökkel.


metro.co.uk (a Guardian jelentése alapján)
 


metro.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!