Kifizetődik Young eltökéltsége

Ashley Young elmondása szerint benne mindig is megvolt a vágy, hogy visszaverekedje magát a Manchester United kezdőcsapatába, erőfeszítése pedig 2013 után egy újabb angol válogatott behívó képében nyert elismerést.


A 32 éves játékost azt követően válogatta be Gareth Southgate a Németország és Brazília ellen készülő keretébe, hogy a Vörös Ördögöknél parádés teljesítményekkel rukkolt elő szárnyvédő pozícióban.

 

"Szerintem eljött az előző szezonban egy olyan pont, amikor már a keretbe se kerültem be" - kezdte újságírók kérdésére a válogatott St. George's Parkbeli edzőkomplexumában Young.

 

"Még a meccsnapi, 18 fős keret közelébe se sikerült jutnom." 

 

"Ez csalódást keltő volt számomra, de soha nem gondoltam arra, hogy elhagyjam a klubot. Mindig is megvolt bennem az eltökéltség, hogy előbb visszakerüljek a keretbe, majd a pályára. Futballistaként az ember hétről-hétre játszani akar."

 

 

"Jobban örülnék, ha feljebb játszhatnék, de képes vagyok alkalmazkodni, így baloldali védőként, jobboldali védőként és szárnyvédőként is bevethető vagyok. Egyike vagyok azon játékosoknak, aki jól olvassa a játékot. Megvan az ahhoz szükséges tapasztalatom, hogy minden helyzetben a okos döntést hozzam meg, megfelelő helyen legyek, és tudjam, mikor kell támadni és mikor van rám szükség védekezésben."

 

"Eléggé könnyedén tudok alkalmazkodni az aktuális posztom feladataihoz, a csapattársaim segítségével pedig úgy érzem, jól is megy ez."

 

"Én soha nem csuktam rá az ajtót az angol válogatottra, vagy gondoltam azt, hogy számomra már nincs lehetőség a folytatásra. Ha megvan rá a lehetőséged, hogy a hazádat képviseld, akkor az nagy megtiszteltetés, hogy magadra öltheted Anglia mezét. Ezért, amíg a lábaim bírni fogják, nem fogom soha azt mondani, hogy visszavonulok  a válogatottságtól. Örülök, hogy újra itt lehetek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!