Lukaku: Leopárd vagyok a tizenhatoson belül

A Manchester United csatára, Romelu Lukaku szerint ő "egy leopárd a tizenhatoson belül".


A 24 éves izomkolosszus pénteken holtversenyben minden idők legeredményesebb belga játékosa lett a válogatottban, miután Brüsszelben elért 2 góljával Mexikó ellen már 30 találatnál jár a nemzeti csapatban.

 

Ezzel beérte Bernand Voorhoof és Paul van Himst rekordját, de Lukakunak már kedden, Japán ellen lehetősége lesz Roberto Martinez együttesében, hogy egyedül az élre álljon ebben az összevetésben. 

 

Klubszinten hét mérkőzéses góltalanságának véget vető dupláját követően Lukaku magabiztosan beszélt képességeiről és ilyen fiatalon elért elismerésreméltó statisztikáiról.

 

"Ez megkönnyebbülés számomra, de tudtam, hogy el fog következni" - kezdte a Skynak góltalanságával kapcsolatban.

 

"Hogy őszinte legyek, nagyszerűen érzem magamat. Nem hiszem, hogy a generációmból sok csatár elmondhatná magáról, hogy annyi gólt szerzett, mint én. Olyan vagyok, mint egy leopárd a tizenhatoson belül."

 

 

Amikor a United legutóbbi eredményeiről és teljesítményeiről kérdezték, Lukaku önbizalomtól telve jelentette ki, hogy csapata hamarosan újra top formában játszik majd.

 

"Az utóbbi időszakban nem tudtunk úgy teljesíteni, mint ahogy a szezon kezdetén."

 

"Az első mérkőzéseken lesöpörtük az ellenfeleinket, domináltunk és rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Azonban az utóbbi hetekben nem játszottunk ugyanazon a szinten, ez pedig nehézzé tette az én dolgomat is."

 

"Ilyen dolgokon átmegy az ember egy szezon során, de mostanra már több játékosunk is a sérülésből való visszatérés határán van, és remélhetőleg így a szezon elején látotthoz képest is jobb teljesítményre leszünk képesek. Bennünk van, hogy több helyzetet dolgozzunk ki és több gólt szerezzünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!