Rojo egy félidőt játszott az U23-asoknál

Április 20. óta először léphetett pályára Marcos Rojo, amikor a Manchester United U23-as csapatának színeiben az Athletic Bilbao ellen szerepelt a Premier League International Cup kereteiben.


Az argentin válogatott játékos az Anderlecht elleni Old Traffordon aratott Európa-liga negyeddöntős győzelem során szenvedett térdszalag sérülést, azonban rehabilitációja jól haladt, így a spanyol együttes elleni összecsapás első félidején pályára léphetett.

 

A Leigh Sports Village-ben rendezett mérkőzésen a Ricky Sbragia által irányított együttesben hosszú idő után először játszhatott, így újabb lépést tett a felnőtt csapatba való későbbi visszatéréséhez.

 

 

A 26 éves középhátvéd az előző szezonban kivívta magának a szurkolók elismerését a védelem tengelyében, és legjobb formáját mutatva játszott, mióta a Sportingtól Angliába igazolt.

 

Rojo úgy tűnt, jól érzi magát a belső védőpáros baloldali tagjaként, karöltve Luca Ercolanival, passzai pontosak és biztosak voltak. Még támadásban is lehetett rá számítani, ám amikor Zak Dearnley szabadrúgását a kapu fölé fejelte, a partjelző már lest intett. 

 

A dél-amerikai játékos a szünetet követően már nem jött ki a pályára, a tervezettnek megfelelően Tyrell Warren váltotta. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!