Játszhat együtt Ibra és Rom

Jose Mourinho elárulta, szerinte Zlatan Ibrahimovic és Romelu Lukaku képesek egymás mellett játszani, különösen a 3-5-2-es felállásban.


A Vörös Ördögök menedzsere eddig a 4-2-3-1-es rendszert alkalmazta a szezon nagy részében, ám volt, amikor 3-5-2-es felállással küldte fel csapatát. Utóbbi lehetővé tenné, hogy a két fizikális játékos közvetlen kapcsolatban lenne a támadások során.

 

A mai mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján a menedzser megerősítette, a közeljövőben egyszerre lehet a pályán a svéd klasszis és a belga csatár, miután Ibra felépült sérüléséből.

 

"Ibrahimovic bárhol képes játszani és ebben a szezonban sokszor játszottunk két csatárral" - mondta Mourinho. "Többször játszottunk már így, különösen akkor, mikor három belső védővel álltunk fel szárnyvédőkkel segítve. Ez teszi lehetővé, hogy másik csatárt is feltegyünk a pályára."

 

"Készen állunk megtenni ezt. Már elkezdtük felkészíteni magunkat erre az előszezon során, amikor három védővel kezdtünk játszani, úgyhogy képesek egymás mellett játszani, nincs ezzel gond."

 

 

Mourinho nagyon örül annak, hogy visszatér a svéd, hiszen ezzel még több opciója van támadó területen.

 

"Izgatott vagyok, mert több lehetőségem van" - folytatta Jose. "Izgatott vagyok, mert jobb lehet a csapat. Izgatott vagyok, mert azt szeretném, hogy rendelkezésemre álljanak a legjobb játékosok."

 

"De nem akarom azt, hogy Zlatanról és Romeluról szóljon a dolog, hiszen játszathatom őket együtt, csak Zlatant, csak Lukakut, vagy egyiküket sem. Mindig opciókat akarok, most pedig több lehetőségem van támadásban."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League 12. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!