Lindelöf: A világ legjobb menedzserétől tanulhatok

Victor Lindelöf elmondása szerint José Mourinho személyében a "világ legjobb menedzserétől" tanulhat a Manchester Unitednél.


A Vörös Ördögök védője a hét elején ült le a United Review stábjával a Brighton elleni bajnokit megelőzően. Az exkluzív interjúja keretében arról beszélt, mennyire élvezi a Mourinhoval való közös munkát. 

 

"Ő egy nagyon jó edző, véleményem szerint a világ legjobbja, számomra pedig nagyon öröm, hogy együtt dolgozhatok vele" - kezdte a svéd bekk a United Review-nak.

 

"A stáb és az edzők is nagyszerűek, tőlük is nagyon sokat tanulok. Minden egyes nap megpróbálom a legjobb teljesítményemet nyújtani és keményen dolgozni, emellett pedig hallgatok is rájuk, mert mindent tudnak a futballról. Számomra most ez az időszak a figyelésről és a tanulásról szól."

 

 

Lindelöf tagja volt Newcastle-t 4-1-re legyőző csapatnak legutóbb az Álmok Színházában, és mivel most karácsonyig erőltetett menetben játsszák majd a mérkőzéseket, a 23 éves válogatott játékos szerint a keret minden egyes tagja nagyon fontos.

 

"A futball legjobb része az, amikor mérkőzést játszhatunk" - tette hozzá.

 

"Az edzéseket is lehet élvezni, de az ember azért futballozik, hogy mérkőzéseket játszhasson, ez a hab a tortán. Rengeteg mérkőzés vár ránk az elkövetkezendő időszakban, emiatt pedig kiemelt figyelmet kell szentelnünk a rehabilitációnak, hogy a testünk 100 százalékosan készen álljon a következő megmérettetésre."

 

"Nagyon jó keretünk van, amely elég mély és tele van jó játékosokkal. Minden sorozatban sikerült jól kezdenünk, most ezt szeretnénk folytatni és a lehető legjobb produkciónkkal előrukkolni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton

Premier League 13. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!