Edzői munkát ajánlanak Carricknek

Jose Mourinho, a Manchester United menedzsere felfedte, helyet fog ajánlani Michael Carricknek edzői stábjában.


A csapatkapitány péntek este kiadott közleményében árulta el, hogy szívműtéten esett át, úgynevezett katéterablációs rendszert ültettek be, és ígérete szerint hamarosan újra bevethető lesz.

 

Mourinho a Brighton & Hove Albion elleni 1-0-s győzelem utáni nyilatkozata során elmondta, a 36 éves játékos ezt a szezont még játékosként tölti el, mielőtt döntést hozna jövőjéről. Azt követően, hogy elvégezte az edzői képesítéseket és dolgozott a fiatalokkal az Aon Training Complexben, egyértelművé teszi, hogy a középpályás a későbbiekben képes ezt a lépcsőfokot is meglépni.

 

 

"Michael, mint személy, fontosabb, mint játékos" - mondta a menedzser. "Időt adunk neki, hogy pihenhessen, hogy rendbe jöhessen, hogy magabiztosnak érezhesse magát, hogy meghozza a döntést, mikor szeretne játszani, mikor szeretné abbahagyni."

 

"Tisztában van vele, hogy az edzői stábomban van számára hely, ha szeretné. Amikor szeretné ezt a helyet, ott fogja őt várni az irodában. Én ezt szeretném, ahogy az igazgatóság és a tulajdonosok is. Michael kényelmes helyzetben van. A jövőben is velünk lesz."

 

"Azonban a szezon végéig szeretne játszani, magabiztos a visszatérését illetően és már velünk edz. Így ő további lehetőséget biztosít számunkra, játékosokra van szükségünk, Michael pedig játszani akar, ez pedig örömmel tölt el engem."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!