Herrera: Rojo lenyűgöző

Marcos Rojo visszatérése a Manchester United felnőtt csapatába mosolyt csalt csapattársa, Ander Herrera arcára, aki a "világ öt legjobb védője" között tartotta számon súlyos térdsérülése előtt, amely okán hét hónapot volt kénytelen kihagyni.


Az Anderlecht elleni Európa-liga negyeddöntő visszavágóján elszenvedett szalagszakadását megelőzően Rojo az egyik legjobb időszakát futotta a Vörös Ördögök mezében, karöltve Eric Baillyval a védelem tengelyében, és azon az estén már szezonbeli 41. mérkőzésén léphetett pályára.

 

A súlyos térdprobléma értelmében nem léphetett pályára az Ajax elleni, stockholmi fináléban se, ám a lelátóról szorított társaiért, és rehabilitációja során is mindvégig a csapattal maradt, így elutazott a Vörös Ördögök észak-amerikai túrájára is, illetve az idegenbeli tétmeccsekre is a társakkal tartott.

 

A hónap elején eljött a várva várt visszatérése is, amikor a Basel ellen kezdőként végigjátszotta a múlt szerdai Bajnokok Ligája csoportmérkőzést, majd ezt követően a Watford ellen is biztató teljesítménnyel rukkolt elő, annak ellenére, hogy a 4-2-re megnyert mérkőzésen összehozott egy tizenegyest.

 

Rojo visszatérése nagy fegyvertény José Mourinho legénysége számára az előttük álló ünnepi időszakra, Herrera pedig nagyon örül barátjának, akit kedves szavakkal illetett a Premier League Productionsnak adott interjúban.

 

 

"Az előző szezonban, amikor megsérült, közöltem vele, hogy szerintem a világ öt legjobb védője között volt, mert annyira kimagasló szinten és parádés formában játszott" - kezdte Ander.

 

"Nagyon sajnáltam, amikor pályafutása egyik legnagyszerűbb pillanatában szenvedett sérülést."

 

"Attól kezdve mindvégig csak arra koncentrált, hogy újra olyan gyorsan egészséges legyen, ahogy csak lehet, úgyhogy most nagyon, de nagyon boldog vagyok miatta. Most óvatosnak kell lennie, mert ha térdsérülésed van, akkor az egész testedre nagyon vigyáznod kell, de egyébként lenyűgöző munkát végez."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!