Herrera: Tökéletes formaidőzítés

Ander Herrera úgy érzi, a Manchester United a megfelelő pillanatban, a sűrű ünnepi időszak előtt tudott formába lendülni.


A Vörös Ördögök egy fantasztikus, Arsenal elleni idegenbeli 3-1-es győzelemmel tudták kezdeni december hónapot, az elkövetkezendő hetekben pedig három sorozatban is érdekeltek lesznek számos mérkőzésen.

 

Herrera a kispadról beállva segített kihúzni csapatának a hátralévő időt 10 emberrel is az Emirates Stadiumban Paul Pogba kiállítását követően. A baszk középpályás nagy dicsérettel illette csapata teljesítményét, illetve egyénileg is kiemelte társait, és szerinte mindez nagy hatással lesz elkövetkezendő mérkőzéseikre.

 

"Nagyon hamar a lehető legjobb állapotunkban leszünk" - kezdte a Manutd.com-nak a szombati sikert követően.

 

"Második helyen állunk a bajnokságban és üldözzük a listavezetőt."

 

"Fantasztikus eredmény volt ez az Arsenal ellen, amely nagyszerű teljesítménnyel párosult. David [De Gea] lenyűgöző volt, az első félidőben pedig kegyetlenül kihasználtuk a helyzeteinket, az első 15 percben szerzett 2 góllal. Persze ezután az Arsenal talpra állt és rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de annál a két-három lehetőségnél, ahol nagyon kellett, David a helyén volt, szóval boldogok vagyunk."

 

 

"Jesse [Lingard] mostanában nagyon ihletett formának örvend, ahogyan Paul [Pogba] is, ezért nagyon sajnálatos a piros lapja. Romelu [Lukaku] nem tudott betalálni, de rengeteget segített számunkra. A középhátvédek is nagyon jól teljesítettek, Victor Lindelöf pedig fantasztikus formában játszik most. Úgyhogy természetesen nagyon optimisták vagyunk."

 

Amikor arról kérdezték, mekkora önbizalmat ad számukra az Arsenal legyőzése a vasárnapi, bajnoki döntőnek is beillő Manchester City elleni városi derbit megelőzően, Herrera így felelt:

"Nem gondolok még a vasárnapra, most a CSZKA [Moszkva] elleni meccsre figyelünk. Még nem biztosítottuk be a továbbjutásunkat, úgyhogy egyelőre még nem gondolunk a Cityre." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - CSZKA Moszkva

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!