BL: Folytatás a Sevilla ellen

Spanyol ellenfél, a Sevilla ellen készülhet a Manchester United a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között.


A Vörös Ördögöket az A-csoport megnyerését követően sorsolták össze az andalúz gárda elleni kétfelvonásos párharcra, amely első, idegenbeli összecsapását 2018. február 13-14-én, vagy 20-21-én rendezik majd, míg a visszavágóra az Old Traffordon március 6-7-én vagy 13-14-én kerülhet sor.

 

Tétmérkőzésen a két klub korábban még soha nem találkozott, 2013-ban, a Rio Ferdinand tiszteletére rendezett barátságos mérkőzést azonban 3-1-re megnyerte a Sevilla az Old Traffordon, míg 2006-ban a United nyert 3-0-ra hazai pályán szintén felkészülési találkozón, Louis Saha, Cristiano Ronaldo és David Jones góljaival.

 

 

Eduardo Berizzo együttese a Bajnokok Ligája csoportkörében azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy három gólos hátrányból felállva 3-3-as döntetlent értek el az E-csoportot később megnyerő Liverpool ellen hazai pályán. A La Liga jelenlegi ötödik helyezettje igazi specialistának mondható egyébként az európai kupaporondon, ugyanis öt alkalommal hódították már el az UEFA-kupát/Európa-ligát (2006, 2007, 2014, 2015, és 2016). A korábbi Manchester City játékos Jesus Navas és Nolito is a keretük tagja jelenleg.

 

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítása:

Juventus v Tottenham
Basel v Manchester City
Porto v Liverpool
Sevilla v Manchester United
Real Madrid v Paris Saint-Germain
Shakhtar Donetsk v Roma
Chelsea v Barcelona
Bayern München v Beskitas


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!