Hivatalos: Gomes aláírta első profi szerződését

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Angel Gomes aláírta első professzionális szerződését a klubbal.


A 17 éves Gomes a United akadémiai rendszerének neveltje és 6 éves kora óta részese a klubnak. A londoni születésű játékos a ranglétrát végigjárva több szinten is képviselhette már csapatát, és a 2016/17-es szezon utolsó mérkőzésén Premier League debütálását is megejthette a Crystal Palace ellen. Nemzetközi színteret tekintve Angel tagja volt az angol U17-es csapatnak, mely világbajnoki címet hódított el.

 

Angel Gomes nyilatkozata: "A Manchester United mindig is hatalmas részét képezte az életemnek. Hat éves korom óta a klubnál vagyok, igazán büszke pillanat volt számomra, amikor debütálhattam az első csapatban."

 

"Ez a klub híres arról, hogy lehetőséget ad a fiatal játékosoknak az első csapatban való játékra, és ez nagyon fontos tényező volt számomra, aminek következtében aláírtam első professzionális szerződésem ezzel a nagyszerű klubbal. Még mindig fiatal vagyok, de izgatottan várom, hogy folytathassam fejlődésem a menedzseri stábbal, és minden egyes lehetőséget meg fogok ragadni, ami elém kerül."

 

 

Nicky Butt nyilatkozata: "Angel egyre erősebbé és erősebbé vált, és elégedettséggel tölt el minket, hogy aláírta első profi szerződését a Manchester Uniteddel. Még mindig nagyon fiatal és a tanulásra való hajlama is kiváló; párosulva isten adta tehetségével, egyértelmű, hogy Angel előtt fényes jövő áll."

 

Jose Mourinho nyilatkozata: "Nagy örömömre szolgál, hogy Angel aláírta első profi szerződését a klubbal. Megadtam számára a debütálási lehetőséget az első csapatban a tavalyi szezon végén, ami nemcsak a legfiatalabb Manchester United játékossá tette őt a Premier League érában, hanem ő lett a legfiatalabb játékos, aki képviselhette a Manchester Unitedet Duncan Edwards 1953-as debütálása óta."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!