Gomes örül új szerződésének

Angel Gomes "csodálatosan" érzi magát azt követően, hogy aláírta első profi szerződését a Manchester Uniteddel, és bízik benne, hogy ezáltal a jövőben többször is szerephez juthat majd a felnőtt csapatban.


A 17 éves sztárjelölt, aki tagja volt a világbajnokságot nyerő U17-es angol válogatottnak, hat éves kora óta a klub kötelékeibe tartozik, és az elmúlt idény utolsó, Crystal Palace elleni Premier League mérkőzésén debütálhatott a felnőtt csapatban.

 

Miután aláírta szerződését, Gomes exkluzív interjút adott az MUTV-nek, melynek keretében többek között arról is mesélt, milyen reakciót váltott ki belőle ez az esemény.

 

 

Milyen érzés aláírni a szerződésed?

"Csodálatos, olyan dolog ez, amiért egész életemben küzdöttem, ez idő alatt pedig végig, egészen hat éves korom óta csak ehhez a klubhoz tartoztam. Nagyszerű számomra és a családomnak is, hogy végre aláírhattam a szerződésem."

 

Számottevő tényező volt az, hogy United drukker vagy?

"[Mosolyog] Igen, ez nyilvánvalóan segített a döntésben. Salfordban, ahol felnőttem, mindenki hatalmas United szurkoló volt, és ez rám is hatást gyakorolt, én is nagy rajongója vagyok a klubnak. Nagyszerű egy olyan csapat tagja lenni, mint a Man United."

 

 

Mennyire volt hatással az önbizalmadra az, hogy nagy edzők kezei alatt dolgozhattál a Unitedben?

"Nagyon jó edzők kezei alatt dolgozhattam feljebb és feljebb lépve [a ranglétrán] idáig. Esélyem nyílt, hogy Nicky-vel [Butt] dolgozhassam és az olyan edzőkkel való munka, mint amilyen ő is, rengeteget segít számomra, hiszen a kezeik alatt felnőve beléd táplálják azt, amit ők tettek játékosként és a győztes mentalitást, miután számos trófeát elhódítottak. Fantasztikus út áll mögöttem idáig."

 

Mik a reményeid az idei szezonnal kapcsolatban és azt követően?

"Legfőbb reményem ebben a szezonban az, hogy minél több játéklehetőséghez jussak. Függetlenül attól, hogy az U18-as, az U23-as és remélhetőleg az első csapatban - szeretnék továbbra is fejlődni és megmutatni a menedzsernek képességeim javát. A múlt szezon végén megkaptam az esélyem erre az utolsó [bajnoki] mérkőzésen és elképesztő érzés volt. Bízom benne, hogy sokszor érezhetek még hasonlóképpen."

 

Mi karriered eddigi csúcspontja - az első csapatban tett bemutatkozásod lenne az?

"Igen, ez karrierem legkiemelkedőbb pillanata eddig. Szurkolónak lenni, elutazni a mérkőzésekre és nézni a játékosokat ahogy játszanak, majd ott lenni velük a pályán hatalmas különbség, egy őrületes érzés, de jó értelemben és nagyon sok ilyet szeretnék még átélni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!