Csapathírek a Bristol City meccs előtt

José Mourinho szerint a Manchester Unitednek az angol másodosztály minőségi szintje miatt muszáj lesz "nagyon komolyan" vennie a szerda esti, Bristol City elleni Ligakupa negyeddöntőt, emellett pedig elárulta, visszatérhet csapatába Henrikh Mkhitaryan.


A Vörös Ördögök az Ashton Gate-re látogatnak majd, ahol vendéglátójuk a Championshipben mostanában szárnyaló, és jelenleg harmadik helyen tanyázó Bristol City lesz, akik nem mellesleg három Premier League-es alakulat skalpját is begyűjtötték már az idáig vezető úton.

 

A United menedzsere elárulta, a másodosztályban tapasztalható magas színvonalú futball okán nem tervez túlzottan sok változtatást csapatában, de úgy érzi, a Brighton elleni novemberi bajnoki óta először Mkhitaryan is szerephez juthat.

 

"Mkhitaryan visszatérhet" - mondta Mourinho újságíróknak a West Brom 2-1-es legyőzését követően.

 

"Tervezek néhány változtatást erre a mérkőzésre, de nem túlzottan sokat, mert a Bristol City a Championship egyik legjobb csapata."

 

"Számomra a Championship már nem azt jelenti, mint amit öt vagy tíz évvel ezelőtt. A Championship mára tele van nagy kvalitású csapatokkal, amelyekben rengeteg olyan játékos játszik, akik könnyedén hoznák a Premier League-szintet. Úgyhogy nagyon komolyan kell vennünk a mérkőzést. Fogok néhány változtatást eszközölni, és lehetséges, hogy Micki is köztük lesz."

 

 

Esély mutatkozik Sergio Romero játékára is, miután a sorozat mindkét eddigi mérkőzésén ő védett, annál is inkább, mert David de Gea elég kemény fizikai inzultusnak volt kitéve a West Brom ellen. Antonio Valencia játéka elég valószínűtlen, miután térdín sérülést szenvedett a The Hawthornsban, Axel Tuanzebe azonban nem szerepelt tegnap az U23-as csapatban a Leicester City elleni bajnokin, ami árulkodó jel lehet esetleges holnap esti bevetésével kapcsolatban. 

 

Mourinho az utóbbi időben több alkalommal is beszámolt róla, hogy Nemanja Matic sérülten játszott az elmúlt mérkőzésen, de Paul Pogba letöltötte három mérkőzéses eltiltását, így ezáltal talán a szerb középpályás is szusszanhat kicsit.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!