Sir Alex Berbatovot magasztalja

Sir Alex Ferguson már mérkõzés elõtt is érzett valamit Berbatovval kapcsolatban, ugyanis a következõket nyilatkozta: „Úgy gondolom sokkal többre is számíthatunk az újjászületõ Dimitar Berbatovtól az idei szezonban.”


 

A Vörös Ördögök 9-ese az Old Traffordon mutatott lenyûgözõ teljesítményével megkérdõjelezhetetlen szerepet vállalt a Sir Alex által legnagyobb riválisuknak titulált Liverpool legyõzésében. Fantasztikus mesterhármasával, ami nem mellesleg elsõ, amit a United színeiben szerzett, 64 éves sorozatot tört meg, ugyanis ennyi év telt el azóta, hogy egy United-játékos három találatot is jegyezzen egy Pool elleni mérkõzésen. A második gól – amelyet két fejjel elért találat fog közre – egyszerûen megkoronázza a bolgár mai játékát.

 

„Amikor egy játékos a feje fölött akarja elrúgni a labdát, nem sokat láttam, ami bement volna. De ma megtörtént. Fantasztikus támadás volt, még a keresztléc alját is érintette. Csodálatos kísérlet volt tõle” – magasztalta támadóját Sir Alex.

 

 

„Rengeteg kritika érte Dimitart a médián keresztül a tavalyi évben. Ez történik, mikor megveszünk valakit nagy összegért és nem szerez minden meccsén mesterhármast. Néhány hozzánk csatlakozó játékosnak ez a sorsa.”

 

„Az idei szezont remekül kapta el. Nagyon jól sikerült a felkészülési idõszaka, jól teljesített az elõszezoni tornákon és folytatja a jó sorozatát. Azonban mi soha nem kételkedtünk a képességeiben, soha. És ma ismételten megmutatta mire képes.”

 

A csapat menedzsere a mérkõzéshez is hozzászólt. A United gyõzelme veszélybe került a mérkõzés folyamán, ugyanis Berbatov két nyitótalálatát Steve Gerrard egyenlítette ki. Az angol középpályás egy tizenegyessel és egy szabadrúgásból hozta fel csapatát, mielõtt a bolgár támadó hat perccel a rendes játékidõ letelte elõtt John O’Shea beadását jutatta volna a hálóba, megnyerve ezzel a mérkõzést.

 

„Egy olyan játékkal, amit magamban 10-esre értékeltem, 2-2-re álltunk, és ez egy nevetséges állás volt, azonban a nap végére nagyszerû eredménnyel zártunk.”

 

„Igazából semmit nem mutattak, és a partjelzõ döntései kellettek ahhoz, hogy visszajöjjenek a meccsbe.”

 

„Edwinnek még védenie sem kellett, Scholes pedig folyamatosan irányította a középpályát.”

 

„Veszélyesnek tûntünk elõl különösen Berbatovval és Nanival, nem tudtam elképzelni, hogy elbukhatjuk a mérkõzést.”


Skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!