De Gea az év prioritásairól

A Manchester United kapusa, David De Gea hiszi, hogy a pihenés segíteni fog a Vörös Ördögöknek, a csapat pedig most élvezi a tíz napos szünetet, ami után szembenéznek majd a Stoke City-vel az Old Traffordon január 15-én.


A spanyol egyes kimaradt a péntek esti FA-kupa mérkőzésből és habár mindig játszani szeretne, megérti, hogy rotálni kell a csapatban, különösképpen a sűrű időszakban.

 

Az MUTV-nek adott interjújában a 27 éves játékos elárulta a 2018-as év prioritásait - jó egészség és kiváló kondícióban maradás.

 

"Ez egy kicsit őrült, ennyi mérkőzéssel, de játszanunk kell és meg kell próbálnunk győzni" - mondta. "Ez mindig különleges mindenki számára. Ők (a barátok Spanyolországban) azt hiszik, hogy mindenki nyaralni van, de játszunk, mert ez Anglia - ez a Premier League történelme."

 

 

"Most jó pihenni ennyi játék után. Jó a csapatnak, a játékosoknak, hogy lazíthassanak, helyrejöjjenek és edzenek. Természetesen játékosként minden versenysorozatban és meccsen játszani akarok. Az FA-kupa egy különleges trófea és minden meccsen ott akarok lenni, de tudom, hogy vannak más játékosok is, akik játszani akarnak és itt az esély erre."

 

"Jó, hogy bő keretünk van, sok játékossal, amikor sok mérkőzés van, válthatunk játékost és ez jó a keretnek."

 

Amikor az új év célkitűzéseiről kérdezték, De Gea ezt mondta: "A céljaim 2018-ra? Az egészség a legfőbb mindenkinek és trófeát akarunk nyerni. Megpróbálunk nagyon jól játszani és harcolni mind a Bajnokok Ligájában, mint az FA-kupában. És persze a világbajnokságon!" 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!