Hargo ma visszatérhet

A rengeteg sérülés miatt Ferguson a védelem szélén számítana a játékosra.


A Manchester Unitednél olyan súlyos sétüléshullám ütötte fel fejét, hogy Sir Alex Ferguson állítólag azon gondolkozik, beteszi a csapatba Owen Hargreavest a Bolton elleni találkozóra.

John O'Shea és Rafael is csatlakozott Rio Ferdinand és Nemanja Vidic mellé az oldalvonalon túlra sérülés miatt, míg Jonny Evans bár felépült sérülésébõl, játéka kérdéses még, Gary Neville pedig visszavonult a futballtól, így a skót menedzser a védelem szélére Owen Hargreaves esetleges játékát fontolgatja, aki ebben a szezonban mindössze öt percet töltött pályán, de a legutóbbi két és fél év alatt sem sokkal többet.

 


A 30 éves középpályás folyamatos térdproblémákkal küzdött, amióta a Unitedhez igazolt 2007-ben és a legutóbbi fellépése sem sikerült valami jól, a Wolves ellen öt perc után cserét kért.

Ám nem régiben Németországi kezelésrõl visszatérve arról szóltak a hírek, rendben van Hargo, a héten pedig már edzett végig. A csütörtöki tartalék bajnoki mérkõzésen pályára is szerették volna küldeni, ám talán pont a sérülések miatt kimaradt, mert a mai találkozón számítanak majd rá.


Daily Mail


dailymail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!