Traore profi szerződést írt alá

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Aliou Traore aláírta első profi szerződését a klubbal, azt követően, hogy egy hónappal ezelőtt hivatalosan is csatlakozott az akadémiához.


A 17 éves középpályás, aki hétfőn ünnepelte születésnapját, már a múlt nyári, Ausztriában töltött felkészülési időszak óta a Vörös Ördögök korosztályos együttesével készül, de hivatalosan csak december 3-án csatlakozott a klub kötelékébe.

 

Most, azt követően, hogy jó benyomást tett edzőire, a korábbi Paris Saint-Germain játékos professzionális szerződése aláírásával hivatalosan is a Manchester United játékosává vált, a jövő pedig igencsak fényes a francia játékos számára.

 

 

"Aliou egy hihetetlenül tehetséges, fiatal játékos, mi pedig mindannyian örömmel voltunk szemtanúi élete első profi szerződése aláírásának a Manchester Unitednél" - kezdte a klub akadémiájának vezetője, Nicky Butt a ManUtd.com-nak.

 

"Természetesen Aliounak időre van szüksége az alkalmazkodáshoz, de igazán izgalmas jövő előtt áll, és mindannyian nagyon várjuk, hogy a szezon második felében már az U18-as csapatban csillogtathassa tehetségét."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!