Berbatov visszakerül a csapatba?

A támadónak az sem garancia az állandó kezdõ szereplésre, hogy vezeti a bajnokság góllövõlistáját.


A Bolton ellen talán a kezdõben kap helyet Dimitar Berbatov azok után, hogy a Vörös Ördögök utóbbi öt találkozóján négyszer a padon foglalt helyet.

Sir Alex Ferguson elmondta, Wayne Rooney és Javier Hernandez együttmûködése eredményezte a 30 millió fontért vásárolt támadó padoztatását.

"Nehéz elmondani Dimitarnak, hogy nem játszik" - kezdte Ferguson. "A játékosok nem értik meg, miért maradnak ki. Nem számít, mit mondasz nekik. Mindannyian szeretnének játszani. Én is ilyen voltam. Mindig játszani akartam, minden futballista ezt szeretné."

 


"A lényeg, hogy tudjuk, mire képes. Lehetõséget fog kapni. Talán már a Bolton ellen."

"Az Arsenal ellen Rooneyt mélyebb szerepkörben játszattam és Hernandez volt legelöl, a sok sérültünk miatt ezt kellett tennem, át kellett szerveznem a csapatot. És jól is mûködött. A Marseille ellen szintén ezt alkalmaztam, mert erejük a három belsõ középpályásukban volt. De a Bolton teljesen más csapat, talán ismét változtatok."

Ferguson tudja, nem lesz könnyû a mai találkozó számukra, fõleg a rengeteg sérülés miatt.

"A Bolton mindig nehéz ellenfél és kemény meccsre kényszerít. Harcolnak az európai kupa helyért, valamint bent vannak az FA kupa elõdöntõjében, így biztosan nagy önbizalommal jönnek hozzánk."

 


express.co.uk 


express.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!