Rooney a bajnokira koncentrál

Wayne Rooney szerint a csapat teljesen a mai meccsre fókuszál.


A Manchester United angol támadója, Wayne Rooney szerint a Vörös Ördögök minden figyelmüket annak szentelik, hogy a kupa és Bajnokok Ligája gyõzelmek után a bajnokságban is gyõztes meccsen legyenek túl a mai napon.

Az Arsenal elleni FA kupa, valamint a Marseille elleni BL továbbjutás mindenképp segítette a United játékosok mentalitását a két bajnoki vereség után.

A ma délutáni, Bolton elleni bajnoki találkozón pedig mindenképp gyõzelmet kell aratniuk Rooneyéknak.

 "A Chelsea és a Liverpool elleni eredmények miatt nagyon nehéz hetünk volt és tudtuk, ha sikerül legyõzni az Arsenalt (a kupában), az nagy erõt adna a bajnoki címért folyó harchoz" - mondta a támadó a United Reviewnek.

 "A szezon ezen szakaszában már folyamatosan jönnek a találkozók és már szombaton itt a következõ fontos mérkõzés a Bolton ellen. Jól kell szerepelnünk, ha el akarjuk végezni a munkánkat."

 


Ahogy a Vörös Ördögök, úgy Owen Coyle együttese is bejutott az FA kupa elõdöntõjébe és az európai kupahelyért is harcban áll a bajnokságban.

 Rooneyt lenyûgözte a Wanderers idei produkciója és nagyon nehéz mérkõzésre számít ellenük.

"Az utóbbi években sokan mondták rájuk, hogy csak ívelgetnek a kapu elé, de úgy gondolom jól keverik a játékot és passzokban is jók."

 "Fizikailag erõsek és egységként dolgoznak keményen, ami meg is mutatkozik a bajnoki helyezésükben. Tudjuk, hogy egy nehéz mérkõzés elõtt állunk és hogy mindent meg kell tennünk a gyõzelemért."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!