Carrick nagy szerepe a pályán és azon kívül

Michael Carrickre továbbra is nagy szerep hárul a Manchester Unitednél - a pályán és azon kívül is.


A középpályás már együtt edz a felnőtt csapattal lehetséges visszatérését megelőzően. A 2017/18-as szezonban eddig egyetlen mérkőzésen, a Burton Albion elleni Ligakupa találkozón léphetett pályára, még szeptemberben.

 

Ahogyan arról már korábban is beszélt José Mourinho, bérelt helye van a Vörös Ördögök edzői stábjában a 36 éves játékosnak, a menedzser pedig reméli, hogy pozícióváltás a nyáron végbe is mehet.

 

Amikor arról kérdezték, tud-e még hatással lenni Carrick a pályán a csapat teljesítményére, Mourinho így felelt:

"Szerintem igen. Volt néhány edzés nélküli hónapja, úgyhogy most azt mondhatjuk, hogy már második hete edz együtt a csapattal."

 

 

"Ő egy nagyon fontos játékos számunkra, úgyhogy szerintem a szezon végén fogunk döntést hozni, nem az utolsó héten, vagy a következő szezonban. Szerintem ez egyben egy döntés csapaként, és egy döntés a részéről is, hogy befejezi-e játékos pályafutását, nem pedig sérült vagy valamilyen egyéb problémákkal küzd."

 

"Úgyhogy mindannyian boldogok vagyunk és arra számítok, hogy a szezon végén csatlakozik a stábunkhoz - hacsak addig meg nem gondolja magát. De a klub részéről nagy örömmel fogadnák ezt is, ahogyan én is nagyon örülnék."

 

Mourinho megerősítette, hogy Carrick a felnőtt csapat edzői stábjában kapna feladatot.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!