Rövid szünet a United játékosainak

A Manchester United menedzsere, José Mourinho rövid pihenőt engedélyez játékosai számára a pénteki, Yeovil Town elleni FA-kupa mérkőzést megelőzően.


A portugál menedzsernek örömére szolgált, hogy újra szombat délutáni idősávban játszhattak mérkőzést, amelyet sikerült is megnyerniük Anthony Martial második félidőben szerzett góljának köszönhetően 1-0-ra a Burnley ellen a Turf Mooron.

 

Miután a múlt heti, Dubaiban tartott edzőtábor már segített feltölteni az elemeket az ünnepi időszak feszített tempóját követően, így nagy elvárások vannak azt illetően, hogy a csapat erőnléti állapota megfelelő szintű lesz a hazai és a nemzetközi kupaporondon játszandó mérkőzésekre is.

 

 

"Ezekben a nehéz időjárási körülményekben szerintem egy kicsit jobb délután játszani" - mondta José még pénteken a MUTV-nek.

 

"A meccs után a vasárnapunk szabad lesz, úgyhogy néhány játékosunk akár el is utazhat külföldre meglátogatni a családját mielőtt a jövő héten újra az FA-kupában lenne jelenésünk, amely egy olyan csodálatos sorozat, amelyben öröm részt venni."

 

A világ legrégebbi kupasorozatának 4. fordulójában azt követően látogatnak a Vörös Ördögök a Yeovil Townhoz, hogy az előző körben a Championshipben feljutásra esélyes Derby County együttesét búcsúztatták.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Yeovil Town - Manchester United

FA-kupa 4. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!