Hivatalos: Sanchez a Unitedé

A Manchester United örömmel jelenti be Alexis Sanchez leigazolását, mely transzfer keretében Henrikh Mkhitaryan az Arsenalhoz csatlakozik.


Alexis Sanchez így nyilatkozott Manchester Unitedhez való igazolásáról: "Nagy izgalommal tölt el, hogy csatlakozhatok a világ legnagyobb klubjához. Csodálatos három és fél évet töltöttem az Arsenalban, remek emlékeket őrzök erről a nagy klubról és a szurkolóiról. Nem tudtam visszautasítani a lehetőséget, hogy ebben a történelmi stadionban játszhassak és José Mourinhoval dolgozhassak együtt. Igazán büszkeséggel tölt el, hogy én vagyok az első chilei játékos, aki pályára léphet majd a United első csapatában, és remélem megmutathatom a klubnak világszerte szorító szimpatizánsoknak, hogy miért is akart a klub idehozni engem."

 

José Mourinho így kommentálta a transzfert: "Alexis a világ egyik legjobb támadójátékosa, és ki fogja egészíteni a nagyon fiatal és tehetséges támadószekciónkat. Ambíciót, győzni akarást és karakterességet hoz magával, olyan tulajdonságokat, melyek egy Manchester United játékosra jellemzőek. Személyében egy olyan futballista érkezik, aki erősebbé teszi a csapatot. Olyan együtteshez csatlakozik, ahol a szurkolók büszkék a klub méretére és presztízsére."

 

"Szeretnék sok sikert és boldogságot kívánni Henrikh számára, és biztos vagyok benne, hogy ebben része lesz. Ő egy olyan játékos, akit sosem feledünk, különösképp az Európa-liga sikerhez hozzátett erőfeszítéseit."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!