Jose: Miért igazoltuk le Alexis-t?

Jose Mourinho elmagyarázta, miért hiszi azt, hogy Alexis Sanchezben minden olyan tulajdonság megvan, aminek egy United játékosban lenni kell.


Hetek óta tartó találgatások után a chilei válogatott játékos hétfőn igazolt az Arsenaltól a Vörös Ördögökhöz. A klub új 7-ese pénteken akár már pályára is léphet, amikor a manchesteriek a League Two-ban szereplő Yeovil Town otthonában szerepelnek az FA-kupa sorozatában.

 

Alexis összesen 165 alkalommal lépett pályára az Ágyúsok mezében az Emirates-ben töltött három és fél éve alatt és 80 gólt termelt, hozzásegítve az Arsenalt a tavalyi FA-kupa sikerhez.

 

Leigazolása minden bizonnyal nagy izgalmakat hoz a United szurkolóinak világszerte, akik közül sokan örömüket fejezték ki a közösségi médiákon.

 

 

A menedzser - aki a Real Madridot vezette, miközben Alexis 2011 és 2013 között a rivális Barcelona játékosa volt - régóta csodálója a 29 esztendős támadónak és úgy érzi, a chilei tökéletesen kiegészíti azt a csapatot, mely egyébként is kiváló minőséggel rendelkezik.

 

"Alexis a világ egyik legjobb támadója, aki kiegészíti majd azt a csoportot, melyet nagyon fiatal és tehetséges támadóink alkotnak" - mondta Jose.

 

"Hozni fogja ambícióit, vezetői tulajdonságát és személyiségét - kvalitásokat, melyek Manchester United játékossá tesznek valakit. Olyan valaki, aki erősebbé teszi a csapatot és a szurkolók büszkeségét a klub mérete és presztízse iránt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!