Mourinho válaszol a Ronaldo pletykákra

José Mourinho jól érezhetően tagadta a Cristiano Ronaldo Manchester Unitedhez való szenzációszámba menő nyári visszatéréséről szóló pletykákat, azt közölve az újságírókkal, hogy "minden menedzser és minden klub" a világon leakarja igazolni az ötszörös Aranylabdás játékost.


A portugál menedzser nemrég elárulta, nyáron nagy nevű érkezőre számít csapatánál, csütörtökön tartott sajtótájékoztatója során újságírók pedig arról kérdezték, vajon Ronaldo lehet-e az a bizonyos sztár. 

 

Ennek oka a Spanyolországban megjelent híresztelésekben keresendő, amelyek Ronaldo madridi karrierének végét jövendölik, miután a bajnoki címvédő Real jelenleg 19 pontos hátránnyal rendelkezik a listavezető Barcelona mögött és csak negyedikek a táblázaton.

 

"Szerintem most a Real Madrid számára a jelen, és szerintem nekem kellene az utolsó személynek lennem, aki bármivel is olajat önt a tűzre ebben a helyzetben" - kezdte José az Aon Training Complexben.

 

 

"Madridban áll a bál - nem jönnek az eredmények, és ez az a klub, amelynél három évig dolgoztam. Én törődök ezzel a klubbal, éppen ezért nem szeretnék semmiféle vitás helyzetbe keveredni velük."

 

"Hogy egy kis vizet öntsek a tűzre, azt mondanám, hogy Cristiano egy olyan fajta játékos, akit minden menedzser és klub szeretne a csapatában tudni, de ez csak egy edzőről és klubról mondható el jelenleg - Zidane-ról és a Real Madridról. Ez az érzésem ezzel kapcsolatban."

 

Mourinho és Ronaldo már dolgoztak együtt a menedzser három szezonon át tartó madridi időszaka során. Emlékezetes, hogy José utolsó Realnál töltött szezonjában megnyerték a La Liga-t, új pont-, és lőtt gól rekordot felállítva.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!