Berbatov: Ez a legszebb napom

Dimitar Berbatov szerint a Liverpool ellen szerzett mesterhármasa volt élete legjobb mérkõzése a Manchester United mezében.


A bolgár csatár 2008-ban a Tottenham Hotspurtõl érkezett nem kis pénzmozgás ellenében az Old Traffordra, ám az azóta eltelt két szezonjában nem tudta elhallgattatni az õt ért folyamatos kritikákat.

 

Idén azonban fantasztikusan kezdte a szezonját, amely legújabb bizonyítékaként egymaga három góljával eldöntötte a Liverpool elleni örökrangadót, amelyet végül 3-2-re nyert meg a Manchester United.

 

 

 

 

Bár a 29 éves játékos megpróbálta lekicsinyíteni saját szerepét a United mai sikerében, csakúgy kicsattant a boldogságtól a mérkõzés után.

 

"Valószínûleg ez volt a legjobb napom, mióta a United mezében játszom" - mondta Berbatov.

 

"Természetesen boldog vagyok. Mosollyal az arcomon fogok haza menni."

 

"De nem fogok semmi különöset csinálni. A gyerekekkel fogok játszani."

 

Három gólja közül a legutolsó bizonyult a mérkõzést eldöntõ találatnak, ám minden bizonnyal a második gól fog megmaradni leginkább az emberek emlékezetében.

 

Nani jobboldaló beadását térddel levette, majd háttal a kapunak lélegzetelállító ollózós gólt lõtt Pepe Reina kapujába, aki földbe gyökerezett lábakkal nézte, ahogy a labda beszáll a felsõ léc alá.

 

"Nem láttam, amint a labda a hálóba kerül, de amint meghallottam a szurkolók felmorajlását elég könnyen el tudtam dönteni mi történt" - tette hozzá.

 

"Nagyon szép gól volt, de addig nem ért volna semmit ez a mozdulat, amíg át nem halad a gólvonalon a labda."

 

Annak ellenére, hogy Berbatov mesterhármast szerzett és sikerült legyõzni a Liverpoolt, így is van ok az aggodalomra, miután a csapat az idei szezonban már harmadszorra adta el elõnyét bajnoki mérkõzésen. Az egykoron a Leverkusenben is focizó hórihorgas csatár most azt reméli, ilyenbõl egyre kevesebb lesz a szezon hátralévõ részében.

 

"Átfutott az agyamon, hogy a Fulham ellen egy, az Everton ellen kétgólos elõnyt adtunk el."

 

"De szerencsére a harci szellem nagyon nagy volt a csapatban és bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk ezt követõen is felállni. Remélhetõleg a jövõben ilyenbõl egyre kevesebb lesz."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!