Young gyors reagálást akar

Ashley Young kijelentette, a Manchester United mindent meg fog tenni azért, hogy a hétvégén talpra álljanak a szerda esti, Tottenham Hotspur ellen elszenvedett vereségükből.


A Vörös Ördögök minden sorozatot figyelembe véve mindössze negyedik vereségüket szenvedték el a szezonban, amikor Christian Eriksen korai találata és Phil Jones öngólja következtében 2-0-s Spurs győzelem született a Wembley Stadiumban.

 

Young, aki a mérkőzésen a védelem baloldalán szerepelt, reflektált José Mourinho legénységének csalódást keltő estéjére, de hiszi, hogy az egyetlen dolog, amit a United tehet, az nem más, mint hogy folytatják a kemény munkát és szombaton visszatérnek a győzelem útjára a Huddersfield Town ellen az Old Traffordon.

 

 

"Természetesen nagyon csalódottak vagyunk, hogy ilyen korán gólt kaptunk, és kemény volt 2-0-s hátrányban az öltözőbe vonulni, amikor egy olyan csapat ellen játszunk, mint a Tottenham" - kezdte a MUTV-nek a csapat 18-asa.

 

"Onnantól kezdve még keményebbé vált számunkra az összecsapás. Ha sikerült volna nekünk megszerezni a következő gólt, akkor teljesen más lett volna a mérkőzés alakulása. De nem így történt - nagy csalódottság lett úrrá az öltözőben, de a hétvégén már újabb erőpróba vár ránk."

 

"Magunkba kell néznünk, össze kell szednünk magunkat és újra lendületet kell vennünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Huddersfield Town

Premier League 26. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!