Megerősítve: Fellainit megoperálták

Marouane Fellaini hosszabb időt lesz kénytelen a pályán kívül tölteni, miután szombaton térdoperáción esett át sérülése kezeléseként.


A belga középpályás mindössze hét percet töltött a pályán csereként a Tottenham Hotspur elleni bajnokin a Wembley-ben, majd a Huddersfield Town 2-0-s legyőzését kihagyni kényszerült.

 

A műtét során a 30 éves játékos bal térdében a külső meniszkusz elmozdulásból származó repedés okán avatkoztak be. A műtét zavartalan volt és azonnal megkezdhette a játékos a rehabilitációját is. A klubnál hat hetes kihagyást prognosztizálnak számára.

 

Mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján José Mourinho megerősítette, hogy egy ideig az egykori Everton játékos nélkül kell tervezniük, de azt is hozzátette, szerinte ez nem veszélyezteti részvételi esélyeit a nyári világbajnokságon Belgium válogatottjával.

 

 

"Ma reggel műtéten esett át" - kezdte a portugál menedzser.

 

"Nem szeretnék pontosabb dolgokat elmondani. Jobban örülnék, ha egy hivatalos orvosi szakvéleményt tudnánk kirakni a klub hivatalos weboldalára. De ezáltal még nincs vége a szezonjának. Egyáltalán nincs."

 

"Ez egy kisebb beavatkozás volt az külső meniszkuszában, és szeretném azt hinni, hogy március végén már újra számíthatunk majd rá. Remélem egy nagyszerű áprilisunk és májusunk lesz, és több sorozatban leszünk még érdekeltek, nem csak a bajnokságban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!