Mourinho a "csendes" Old Traffordot kritizálja

José Mourinho újra kritikával illette az Old Trafford atmoszféráját és elmondása szerint még a Portsmouth stadionjában, a Fratton Parkban is nagyobb hangzavar uralkodik.


A Vörös Ördögök menedzsere már korábban is tett megjegyzéseket a csapata hazai mérkőzésein tapasztalható hangulatra, a szezon elején azonban visszautasította azt lehetőséget, hogy találkozzon a legnagyobb szurkolói tömörülés, a MUST képviselőivel aggályai megtárgyalása kapcsán.

 

A szombati, Huddersfield Town elleni 2-0-s győzelmet követően Mourinhot eredendően új igazolásáról, Alexis Sanchezről kérdezték, aki pályafutása első manchesteri találatát szerezte a Terrierek ellen.

 

"Eddig csak három mérkőzést játszott a csapatunkban, és csak most először az Old Traffordon. Szerintem az Old Trafford, annak ellenére, hogy egy csendes stadion, nagy méretű pályával rendelkezik, ahol szép a fű, így természetesen a hazai játékosok otthonosan érzik magukat itt" - kezdte Mourinho mérkőzés utáni sajtótájékoztatója keretében.

 

Amikor az Álmok Színházával kapcsolatos félmondatának megmagyarázására kérték, Mourinho mosolyogva így folytatta:

"Ez nem Portsmouth. Emlékszem még azokra az időkre, amikor Portsmouthba kellett járnunk játszani - nagyon kicsi stadion, de valami elképesztő atmoszférával. Itt a hangulat sokkal csendesebb és nem igazán van jelen a lelkesedés a szurkolóknál. De a játékosok viszont szeretnek hazai pályán játszani." 

 

 

A mérkőzés után a Sky Sportsnak nyilatkozva Mourinho elismerte, ebben a szezonban nagyon ritkán fordul elő, hogy a Manchester City pontokat hullajt, ami ahhoz kellene, hogy a United valahogy behozza lemaradását a listavezetővel szemben.

 

A City szombaton 1-1-es döntetlent ért el idegenben a Burnley ellen, amely értelmében jelenleg 13 pont a különbség a két csapat között, de Mourinho inkább arra világított rá, hogy csapata mennyit fejlődött az előző szezonhoz képest és azt látja, hogy ez a folyamat még koránt sem ért véget.

 

"Itt a City-n múlik most minden. Nem rajtunk áll a dolgok alakulása. Szerintem ebben a szezonban 9 vagy 10 pontot veszítettek csak eddig, és nehezen hiszem, hogy még ugyanilyen mennyiséget hullajtanának el mostantól a szezon végéig. De ahogy eddig is mondtam, mi az előző szezonhoz képest szinte mindenben előrébb léptünk."

 

"Több győzelem, több rúgott és kevesebb kapott gól, több pont és jobb helyezés a tabellán. Ha sikerül ugyanezt fenntartanunk mostantól a szezon végéig, az nagyon jót jelentene számunkra, mert mutatná a fejlődésünket és valószínűleg a következő idényben csak még jobbak lennénk." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!