Carrick: Méltó és csodálatos megemlékezés volt

A Manchester United csapatkapitánya, Michael Carrick szerint "nagyon megható és gyönyörű megemlékezés" volt az Old Traffordon a müncheni légi katasztrófa 60. évfordulója alkalmából.


A Vörös Ördögök kapitánya José Mourinho társaságában rótta le kegyeletét az erre az alkalomra felállított színpadnál, ahol beszédet mondott Sir Alex Ferguson, Ed Woodward ügyvezető igazgató és a klub igazgató, Michael Edelson is. 

 

Carrick az érzelmekkel teli esemény után nyilatkozott a MUTV-nek és beszélt arról, mennyire különleges eseményen is vehettek részt.

 

"Nagyon méltó és egyben gyönyörű megemlékezés volt - erővel és érzelemmel teli" - kezdte.

 

 

"Számomra nagyon megható volt, hogy Sir Bobby [Charlton] mellett ülhettem, amely közben megpróbáltam számot vetni arról, min is mehetett át és mi járhatott a fejében. Nehéz volt, de örömömre szolgál, hogy részese lehettem, és ahogy mondtam, az esemény súlyához mérten nagyon illő megemlékezés volt."

 

"Már akkor is tudtam és tisztában voltam a tragédia részleteivel, amikor a klubhoz érkeztem, mivel hallottam történeteket és az apám is mesélt róla. De csak azt követően értettem és éreztem meg, mit jelent itt mindenkinek és mennyire fontos dolog ez, amikor már itt töltöttem a mindennapjaimat."

 

"Ma egy nagyon erőteljes napon vagyunk túl, a fiatalabbak számára, akik még nem annyira régóta tartoznak a klub kötelékébe, pedig ez egy hatalmas léptékű esemény volt."

 

"Nagyszerű, hogy ma mindenki együtt tudott itt lenni, mert együtt tisztelgetünk az elhunytak előtt, és ez az, amely ezt a klubot annyira különlegessé teszi. Ez egy hihetetlenül tragikus és szomorú esemény volt, de megfelelő módon emlékeztünk meg róla, és ez így van évről-évre és mindig így is lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!