A Bayern vinné Berbatovot

A bajorok szeretnék megszerezni a mellõzött támadót.


Német lapértesülések szerint a Bayern München kész ajánlatot tenni a Manchester United bolgár csatáráért, Dimitar Berbatovért a nyáron, ha a játékos nem hosszabbít szerzõdést jelenlegi klubjával.

A 30 éves támadó szerzõdése 2012-ben lejár és még nem hosszabbított a klubbal, bár egyes hírek szerint mindkét fél szeretné ezt elérni.

A német óriás klub a hírek szerint 10 millió angol fontos ajánlatot tenne a Vörös Ördögök asztalára a bolgárért - 20 millióval kevesebbet, mint amit 3 éve a United fizetett a játékosért.

 


A korábbi Tottenham csillag visszaesett Sir Alex Ferguson hierarchiájában, ugyanis az utóbbi idõben Javier Hernandezt és Wayne Roonet szerepeltette inkább annak ellenére, hogy Berbatov vezeti a Premier League góllövõlistáját 20 találattal.

A hétvégi, Bolton elleni összecsapást is a padon kezdte, ám szünetben beállt és az õ góljával gyõzött a United 1-0 arányban és zsebelte a létfontosságú három pontot.

Berbatov nem az egyetlen új érkezõ lehetne az Allianz Arenaban, ha elhagyná Angliát, ugyanis a szezon végén távozó Louis Van Gaal helyettese biztosan változásokat kezdeményezne a csapaton belül. Ráadásul Dimitar korábban a Leverkusenben megmutatta, a Bundesliga fekszik neki.

 

talkSPORT


talksport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!